Ako si užiť deň pre seba


My ženy sme perfektné stvorenie dokážeme na moju veru niekoľko vecí naraz. Sme úžasné vo všetkom okrem nejakých maličkostí ako je opraviť auto proste technike sa nie každá rozumie. Keď áno mňa aj typy žien pripadajú ako muži. Ja napríklad vôbec čo sa týka technických vecí že opraviť nič mňa to jednoducho nikdy nebavilo na to sú chlapi ešte tak vymeniť žiarovku to áno ale vždy keď mením žiarovku musím si odsunúť posteľ a dať skrinku takú KOMODU nakoľko to nedočiahnem som nízka taký kúsok 158 cm. Ako sa hovorí niekedy aj malého býva veľa resp. všade.

relax

Môj priateľ hovorí že nie som väčšia od horúčavy. Lebo na to že mám div nie 50 rokov mám len 47 kg kúsok. Viete že mi ženy sme často nedočkavé ja napríklad sa neviem dočkať nových iných cien aj tam ako napríklad v Nitra či Zlaté Moravce. Ja tam rada nakupujem a dosť. Voľakedy keď boli lepšie brigády vedela som aj viac ušetriť nuž toto euro je des. Viete určite samá hlavne my ženy že potrebujete stále niečo nikdy toho nie dosť či líčidlá či oblečenie a keď ešte máte deti svoje tak dupľom musíte rozmýšľať ako ušetriť čo kúpiť. Ale poviem vám jednu vec mňa sa zdá keby len ma že tento svet ide dole vodou.

lepšie hoci ženou

Ako som včera večer čítala na internete čo chodia správy od Google že medzi Poľskom a Nemeckom vládne napätie človek sa normálne bojí. Radšej si toto napätie vo svete kompenzuje nákupmi či už oblečenia a podobne. Ja radšej ani nepozerám tak často správy ani nečítam večer občas pozriem krátke správy o 12 hodine. Ja si urobím niekedy veľký deň relax len deň pre seba urobím si celkovú pohodu pre seba bez roboty. Cez procedúry domácu pleť dokonale vyčistím aj pedikúru či manikúru si urobím. Žienky moje urobte si čas pre seba a užívajte si čas pre seba. Nie len robiť a robiť dookola. Ja idem variť tekvicový prívarok. Inšpirujte sa napríklad módnymi časopismi či celebritami či vlastnou fantáziou.